Een mooi gerecht is een compositie van verschillende smaken en structuren, het samenbrengen, kan leiden tot een harmonieus samenspel ofwel tot een smaakexplosie, een sensatie die alle zintuigen prikkelt.

Voor een goede koffie geldt vrijwel hetzelfde, een melange is opgebouwd uit meerdere bonen, vaak uit verschillende landen. Het is de passie en gedrevenheid van de koffiemaker om de juiste bonen bij elkaar te brengen en het karakteristieke van de bonen met elkaar te verenigen tot een uitgesproken smaaksensatie.

Arneym herkent deze passie bij de Italiaanse familie Monetti en schenkt daarom een fijne biologische melange van het Venetiaans koffiehuis.

Een melange van verschillende Arabica soorten, afkomstig van de beste oogsten ter wereld. Een espresso uit 100% biologisch geteelde Arabica bonen met een mooie volle body en een klein zuurtje,
een kenmerkende verfijnde smaak, een typische espresso waar kenners dol op zijn.

De allerbeste, pure espressokoffie, biologisch geteeld en met die typische Noord Italiaanse smaak, dat is Manetti. De uit Venetië afkomstige Manetti familie geeft de liefde voor koffie generatie op generatie door. Een klassieke espresso op Italiaanse leest.

Met Manetti Classic Premium Organic Espresso kiest Arneym niet alleen voor de beste kwaliteit, 100% hand geplukt, 100% hoogland Arabica bonen en 100% biologisch geteeld, maar vooral voor de volle en intense smaak. H’eerlijk genieten dus!

Koffie en thee…

Koffie€2,00
Cappucino€2,10
Espresso€2,00
Dubbele espresso€2,50
Latte macchiato€3,00
Café latte€2,00
London tea company€2,00
Verse muntthee€2,75

Koffie mixes…

Irish coffee (Jameson)€5,50
Spanish coffee (Likeur 43)€5,50
French coffee (Grand Marnier)€5,50
Italian coffee (Amaretto)€5,50